Ruwhaar Dwergteckels

van de Blauwe Korenbloem

Naturis Hondenvoer 

Puur-Naturis versvlees voeding betaalbare topkwaliteit

Bestellen mail: naturis.gerwen@onsnet.nu

Zie voor keuze op deze pagina de Naturis producten die wij te koop aanbieden.

De bestellingen dienen zaterdagochtend te worden opgehaald tussen 9:00 en 12:00.

Naturis werkt met product eigen (van nature in het vlees aanwezige) vitamines/mineralen/sporenelementen, die waar nodig worden aangevuld met natuurlijke vitamines/mineralen/sporenelementen/zeewier/paardenbloem/brandnetel/goudsbloem en zalmolie om tot een complete en verantwoorde voeding te komen.

Naturis gebruikt geen graan, bindmiddel, kleurstof, conserveringsmiddel, water of wat dan ook. (let op het kan wel eens voorkomen dat er een graan of mais korrel achter blijft in de krop van een kippen nek of in de wand van de pens, dit is omdat wij gebruik maken van graan kippen en vlees runderen)

Puur-Naturis is 100% vlees.

Puur-Naturis versvlees voeding is product gemaakt aan de hand van verse kip, rund en zalm gekeurd voor de menselijke consumptie. In geen enkel product zal u granen of rijst terug vinden. Puur-Naturis vers vlees voeding is een goed verteerbaar product, er wordt dan ook geen gebruik gemaakt van plantaardige eiwitten zoals soja, die slecht verteerbaar zijn.

Naturis wil u een gegarandeerde blijvende constante kwaliteit en samenstelling geven door enkel hoogwaardige grondstoffen te gebruiken, producten als goedkope plantaardige oliën gebruiken we dus niet.

Het is een ‘vers vlees voeding’ dus smaak- , geur- en kleurstoffen, maar
ook bindmiddelen en genetisch gemanipuleerde grondstoffen worden niet is onze producten verwerkt. (dierproef vrij). Door deze combinatie van grondstoffen is de vers vlees voeding ook goed combineerbaar met Naturis brokvoeding.
Puur-Naturis vers vlees voeding is een jaar houdbaar bij -20°C.

Toegevoegde grondstoffen van onze producten. Buiten de in het vlees aanwezige enzymen, vitaminen, mineralen en aminozuren wordt er ook nog een premix van vitaminen, mineralen en sporenelementen toegevoegd. Al onze soorten bestaan uit: 

62% spiervlees
20% bot-/kraakbeen
15% orgaan (lever/nier/pens/long)
3% vitaminen/Mineralen mix waarvan 1% vit/min en 2% zeewier (kelp)

Naturis werkt steeds met doorzichtige darmen zodat u kunt zien wat voor vlees u koopt!

Tip: verwijder het vel van de worst als hij nog bevroren is. 

Zo kan Naturis van een compleet en verantwoord vers vlees voeding spreken.